Kees & Koos komen weer op de Bijlmerweide.

De laatste week van de zomervakantie wordt de allerleukste.

Want:
van dinsdag 29 augustus tm vrijdag 1 september staat de nieuwe supertent van Theaterduo Kees & Koos op de kinderboerderij.
kijk voor meer info op de activiteitenpagina

kijk voor de laatste nieuwtjes op onze facebook pagina
Welkom bij Kinderboerderij De Bijlmerweide
'Like' ons op Facebook!
algemene openingstijden kinderboerderij:
dinsdag t/m zondag
van 8.30 tot 17.00 uur,
maandags hebben de dieren een rustdag > de kinderboerderij is dan gesloten

"Jitskes surpriseparty"
Op woensdag 26 juli wordt Jitske, de oudste ezelin van kinderboerderij de Bijlmerweide, 30 jaar! Kom jij ook op haar feestje?

We gaan haar en haar dierenvriendjes verrassen met een speciaal dierenbuffet. Vanaf 13.30 uur kun jij helpen om dit klaar te maken en op te dienen. Daarnaast kun je mee doen aan verschillende spelletjes en een tochtje door het park maken met de huifkar. De activiteiten duren tot 15.30 uur.

Een deelnamekaart kan de dag zelf gekocht worden en kost € 3.50. Dit geld gebruiken we om een mooi verjaardagscadeau voor Jitske en de andere ezels te kopen, namelijk slowfeeders. Een slowfeeder zorgt er voor dat de ezels niet te grote happen kunnen nemen en dat ze lekker lang aan het eten zijn. Dit is beter voor hun spijsvertering en zorgt er voor dat de ezel zich niet verveelt.

Kun je niet komen spelen, maar wil je Jitske toch een cadeautje geven? Maak dan een donatie over op rekeningnummer: NL90INGB0004996907 t.n.v. stichting de Bijlmerweide o.v.v. Jitske.

P.s. nog niets verklappen aan Jitske hoor...